22/07/2024

Visites properes

  • Casa de colonies_Visites properes 001
  • Casa de colonies_Visites properes 002
  • Casa de colonies_Visites properes 003
  • Casa de colonies_Visites properes 004
  • Casa de colonies_Visites properes 005
  • Casa de colonies_Visites properes 006
  • Casa de colonies_Visites properes 007
  • Casa de colonies_Visites properes 008
  • Casa de colonies_Visites properes 009

Espais Naturals

Parc del Foix 
El parc del Foix és un espai natural protegit de petites dimensions que llinda amb la casa de colònies. El fet d'envoltar el pantà de Foix fa que es pugui on podem trobar una àmplia varietat de vegetació i fauna típics dels espais humits, a part de poder gaudir de l'entorn natural característic del massís del Garraf. La poca pressió urbanística de la zona (poc corrent en zones properes a la costa) i el bonic poble de Castellet i la Gornal, a peus del llac, fan d'aquest parc un indret excepcional.El parc pertany a la diputació de Barcelona i a diversos municipis de la zona, que promouen la seva conservació i el seu coneixement. Can Foix col.labora amb la diputació mitjançant les activitats de descoberta de l'entorn natural que realitza per escoles. 

www.xtec.es
www.diba.es 


Delta del Foix (5 km) 
El delta del foix es un espai natural del qual es reivindica sovnt la seva milor protecció ja que té molt valor com a resrva natural pels ocells marins i migratoris. Un passeig pel delta, ens farà arribar fins a les boniques platges de Cubelles i gaudir d'un bell paisatge. 

www.garraftour.com 


Costa del Garraf (7 Km) 
Espai que properament serà considerat parc natural marí. La escarpada costa del Garraf, desde Vilanova a Castelldefels, ofereix espectaculars espadats de roca sobre el mar, amb amagades cales i fons marins de gran bellesa. 

www.garraftour.com 


Parc del Garraf (10 Km) 
Parc natural molt caracterísic, que arriba fins a la mateixa masia Can Foix. Un indret sec, on la vegetació i el poblament s'han hagut d'adaptar creant un espectacular i curiós parage. 

www.diba.es 


Muntanyes de Prades (50 km) 
Un espai natural amb belles i solitàries excursons, amb pobles sortits d'una altre época. Un paratge encara força desconegut i poc visitat, fet que li dóna un interès especial. 

www.muntanyesdeprades.com 


Delta de l'Ebre (100 Km) 
El detlta de l'Ebre és un dels espais humits més importants d'europa. Milers d'aus migratòries es barrejen amb les aus del delta, amb bells paisatges anegats d'aigua, arrosars, grans platges d'arena i un poblament molt característic degut a la seva adaptació al territori. 

www.ebre.info 


Montserrat (60 Km) 
El símbol de Catalunya, tant pel seu valor natural com per la seva importància simbòlica (s'hi va trobar la verge que representa Catalunya, la moreneta. Una excursió que el visittantt de Catalunya no es pot perdre i de laqual ben segur sortirà fascinat. 

www.montserratvisita.com

Casa de colònies Can Foix

Casa de colònies Can Foix
Carretera BV 2115 km 6
Cubelles (Barcelona)

Telf.: 661 658 192 / 938 149 542
Telf. Urgències: 637 754 277

[email protected]
Descoberta

descoberta logo footer

T. 938 149 542
T. 661 658 192 - 637 754 277
[email protected]

[email protected] 
www.descoberta.cat